top of page

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy luottaa Adensyyn

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen organisaatio. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja – koulutusta erilaisille ryhmille. 

Yli 2 miljoonaa tavaraa löysi uuden kodin Kierrätyskeskuksen kautta vuonna 2012. Samana vuonna Kierrätyskeskuksen autoilla tavararoita haettiin ajamalla yli 340 000 kilometria ja polttoainetta kului 42 000 litraa, ja ajojen määrä oli yli 17 000. 

Näiden asiakkaille tehtävien tehtävien ajojen hallintaan ja raportointiin Kierrätyskeskus valitsi kesällä 2013 käyttöönsä Adensyn selainpohjaisen ohjelmiston. 

Kierrätyskeskuksen kuljetuspäällikkö Asko Vainio: 

”Ennen kuin kuulimme Adensystä, olimme kokeilleet muita vaihtoehtoja, jotka eivät kuitenkaan sopineet meidän vaativaan käyttöömme. Otimme Adensyn pilottikäyttöön kesällä 2013 siirtämällä Espoon toimipaikkamme ajot Adensyn kautta hallittavaksi. Syksystä 2013 lähtien kaikkien toimipaikkojen tavaroiden noudot ja viennit on tehty Adensyn palvelun käyttäen. Koen, että olemme raportoinneissa siirtyneet Adensyn avulla ison askeleen eteenpäin kun useita satoja työtunteja käsittävä manuaalinen tallentaminen on siirtynyt Adensyn kautta sähköiseen muotoon. Odotan suurella mielenkiinnolla miten pystymme jatkojalostamaan toimintaamme Adensyn kanssa tehtävällä yhteistyöllä" 

bottom of page