top of page

Kempulssi Oy - Kaikki irti nettisivuista Adensyn Kotisivuyhteyden avulla!

Kempulssi Oy on julkaisu- ja kustannusyhtiö, jolla on tarjoomassaan kemia-alan julkaisu Kemia-lehti sekä hyötykäyttöalan Uusiouutiset. 

Toisin kuin useimmat muut yritykset, Kempulssi on päättänyt hyödyntää uutiskirjeen tilauslomaketta hieman laajemmin.Samalla kun uutiskirjeen tilaajasta kerättiin sähköpostiosoite, pyydettiin myös muutama avaintieto, jota saatettiin käyttää myynnin apuna. 

Idea oli hyvä, mutta toteutus ja työkalut hankalia. Aikaisemmin Kempulssi käytti vanhanaikaista uutiskirjetyökalua ja ongelmia aiheutui, koska uutiskirjeiden tilaajat piti myös myynnin toimesta kontaktoida. Tilaajat tippuivat sähköpostiin ja heidät piti sieltä liittää uutiskirjetyökaluun ja CRM:ään. Uutiskirjeiden vastaanottajat olivat sekaisin ja viestintä ja myynti heille vaikeaa. 

Kempulssi otti käyttöön MailChimp - uutiskirjetyökalun ja Adensyn Kotisivuyhteys-palvelun, jonka avulla uudet tilaajat siirtyvät suoraan CRM:ään ja uutiskirjetyökaluun. Uusi tilaaja voi tilatessaan uutiskirjettä myös kertoa kiinnostuksensa lehdessä ilmoittamiseen – näin nettisivut toimivat liidikoneena! 

Toimitusjohtaja Leena Laitinen kertoo Kotisivuyhteydestä: 

"Uutiskirjeiden vastaanottajien hallinta on ollut aikaisemmin mutkikasta, koska uuden uutiskirjetilaajan tiedot on pitänyt syöttää käsin uutiskirjetyökaluun ja CRM:ään. Otimme käyttöön helppokäyttöisen MailChimpin ja Kotisivuyhteys-palvelun, jonka avulla kaikki uudet uutiskirjetilaajamme tippuvat CRM:ään oikeaan kontaktiryhmään sen mukaan, mitä ovat tilanneet ja siirtyvät tätä kautta myös uutiskirjetyökaluun. Yksikään uusi kontaktihenkilö ei joudu enää hukkaan, vaan kaikki kontaktimme ovat samassa paikassa, eli CRM:ssä. Uudelle tilaajallekin on paljon helpompi tilata kirje – ja meille tietysti markkinoida uusille tilaajille lehteämme ja ilmoitustilaa."

bottom of page