top of page
  • Writer's pictureAdmin

Tapahtumatyökaluun useita uusia ominaisuuksia


Olemme päivittäneet tapahtumatyökaluamme seuraavilla uusilla ominaisuuksilla.

Osallistujan tietojen päivittäminen ja peruuttaminen osallistujan toimesta


Osallistujille voidaan nyt lähettää automaattisesti linkki, jonka avulla hän voi hallinnoida omia tietojaan sekä peruuttaa oman osallistumisensa. Peruutusehdot ja sen salliminen määritetään tapahtuman asetuksissa osiossa tietojen muuttaminen ja peruuttaminen. Myös tietojen muuttaminen täytyy erikseen sallia samasta kohdasta.

Usean osallistujan ilmoittaminen

Ilmoittautumislomake tukee nyt usean osallistujan tietojen ilmoittamista. Muut osallistujat ilmoitetaan vahvistamisen jälkeen. Tätä toimintoa tuetaan toistaiseksi vain maksullisissa tapahtumissa.

Automaattisesti päivittyvä tapahtumalista ja tapahtumasivu

Adensy voi nyt luoda puolestanne tapahtumalistan kotisivuille.


Tapahtumaa klikkaamalla avataan tapahtumasivu jonne voi listata seuraavat tiedot:

  • Tapahtuman perustiedot sekä tapahtuman vienti omaan kalenteriin

  • Tapahtuman sisältö, ohjelma ja liitteet

  • Puhujat

  • Saapumisohjeet

  • Twitter - keskustelu

  • Osallistujat

Voitte hallinnoida näytettäviä tietoja ja niiden sisältöjä tapahtuman asetuksista kohdasta tapahtumasivu. Tapahtumalistoja voi olla useita (esim. tulevat ja menneet tapahtumat) ja niitä voi hallinnoida kohdasta Valikko > ylläpito > asetukset > tapahtumalistat. Esimerkin tapahtuma sivusta löydät sivuiltamme https://www.adensy.com/seminaarit

Tapahtumatuotanto

Voit määrittää tapahtumalle tehtäviä, joiden tilaa voit seurata tapahtuman sisältä.


Tehtävät tulevat näkyviin palvelumme tehtävälistaan (Valikko > tehtävät) ja niihin voi merkitä käytettyä työaikaa. Päivittäiseen työajan seurantaan voi käyttää myös työaika - toimintoa (Valikko > työaika). Toistuvat tuotantotehtävät kannattaa määritellä projektimalliksi (valikko > ylläpito > asetukset > työnohjaus > projektimallit), joille tehtäviä ei tarvitse yksitellen perustaa tapahtumalle.

Tapahtumien seuraaminen ja vaiheistaminen

Voit nyt listata tapahtumia aikajärjestyksen lisäksi myös vaiheen perusteella. Tätä varten olemme lisänneet tapahtumalle vaihe - kentän. Voit perustaa yrityksellenne sopivan vaiheistuksen kohdasta Valikko > ylläpito > asetukset > tapahtumat > tapahtumavaiheet67 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page