top of page
  • Writer's pictureAdmin

Päivityksiä käyttöliittymään


Olemme päivittäneet palvelumme käyttöliittymää. Päivityksessä toimme muutoksia sekä ulkoasuun että päävalikkoon.

Uusittu ulkoasu


Palvelun värimaailmaa on päivitetty vastaamaan kotisivujemme uudistettua ulkoasua. Huom! mikäli yrityksesi asetuksissa on määritelty oma värimaailma palvelulla, voi yrityksesi Adensy - käyttöliittymä näyttää erilaiselta kuin kuvassa.

Valikko

Valikkoa on levennetty ja se avautuu nyt kokonaisuudessaan vasemman palkin oikealla puolelle. Valikko ei siten tarvitse enää rullata alaspäin sopivan toiminnon löytämiseksi.


Pikalinkit

Pikalinkkilistaan mahtuu nyt enemmän toimintoja. Aikaisemmin korkeintaan viisi toimintoa on näkynyt saman aikaisesti pikalinkkilistassa ja sitä suurempi määrä vaati palkin vierittämisen. Nyt näytöllä näytettävien toimintojen määrä skaalautuu automaattisesti näytön koon mukaan hyödyntäen ison näytön tuoman lisätilan.49 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page