top of page
  • Writer's pictureAdmin

Vinkkejä B2B - myyntiin


Moni uutiskirjeemme lukija on tekemisissä myynnin kanssa joko myyjänä, myynnin tukitoiminnoissa tai myyntijohdossa. Haluamme jakaa teille muutamia vinkkejä myynnistä ja siitä, miten voit tehostaa myyntityötäsi Adensyn avulla. 1. Tiedä, mitä tavoittelet Jos et tiedä mihin myyntipuhelussa tai -tapaamisessa pyrit, miten voit päästä haluamaasi lopputulokseen? Liian usein myyntipuheesta tai -esityksestä puuttuu ehdotus jatkotoimenpiteestä ja sitä kautta toivotun vastauksen saaminen asiakkaalta. Mieti aina etukäteen, mikä on ehdotuksesi jatkotoimenpiteestä ja miten varmistat sen, että saat asiakkaalta positiivisen vastauksen. Tämä ei tarkoita, että jokaisen puhelun pitäisi edetä samalla tavalla. Päinvastoin myyjänä sinun tulisi olla valmistautunut siihen, että asiakkailla on erilaisia tarpeita ja mahdollisuuksia edetä hankinnassa toivomallasi tavalla. Hyvällä valmistautumisella pystyt kuitenkin tarjoamaan asiakkaalle sinulle parhaiten sopivan jatkotoimenpide-ehdotuksen. 2. Pidä kiinni asiakkaasi kanssa sovituista asioista. Kauppoja menetään, koska myyjät eivät joko saavu paikalle ajoissa tai eivät ole riittävän usein kontaktissa asiakkaisiinsa. Lupausten pitämättä jättäminen ja liian vähäinen yhteydenpito aiheuttaa merkittäviä menetyksiä myynnissä. Loppujen lopuksi kyse on vain itsekurista. Asiakkaasi varmasti arvostaa sitä, että myyjänä pidät lupauksesi ja yrität ymmärtää heidän tarpeitaan. 3. Varaa joka viikko aikaa asiakassuhteiden ylläpitoon Liian usein aika menee muuhun kuin asiakkaiden kontaktointiin. Jos et varaa aikaa kontaktoinnille ja ota vastuuta säännöllisestä yhteydenpidosta, et luultavasti myöskään tule tekemään sitä.

Menesty myyntityössä Adensyn avulla

Adensy auttaa sinua pitämään yhteyttä säännöllisesti ja sovitusti asiakkaisiin. Adensyyn voit tallentaa lisäksi asiakastapaamisiin liittyviä muistilistoja, jotka ovat käytettävissä tulevissa keskusteluissa asiakkaan kanssa. Kaikki alkaa kalenterista: muista laittaa asiakkaasi kanssa sovitut merkinnät aina Adensyn kalenteriin. Tarkista aina työpäiväsi aluksi mitä sovittuja tapaamisia tai soittoja sinulla on, jotta voit valmistautua niihin tarpeeksi hyvin. Kirjaa muistiinpanoihin asioita, joista erityisesti haluat keskustella, tai käytä valmiita muistiopohjia sisältämään useimmin asiakkailta kysyttävät kysymykset. Toivotamme menestyksekästä loppuvuotta! Adensy asiakaspalvelu


90 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page